MICHELIN Restaurant

Sallangmentes, kötetlen fine dining Budapest Belvárosában.

Sallangmentes, kötetlen fine dining Budapest Belvárosában

Séfünk és társtulajdonosunk, Horváth Péter, Michelin-csillagos nyugat-európai éttermekből hozott szakértelmével alkot meg innovatív  és kreatív fogásokat, majd prezentálja kötetlen és barátságos hangulatban.

menü

Ismerkedés a mai hazai gaszronómiával

Hétfő – Vasárnap
18:00 – 22:30

Vegetáriánus, peszkateriánus, gluténmentes és laktózmentes verziókban is elérhető.
Allergéneket kérjük a foglalásnál jelezni.

AMUSE
füstölt szardellás házi vaj, kovászos kenyér

STARTER TRIO
Angus-tatár
Cig köfte
Libamáj snack

UBORKA
mandula vinaigrette, chili olaj

ZELLERGUMÓ
beurre blanc szósz, hajdina

MANGALICA
krumpli, cékla, mángold

KÓKUSZLEVEGŐ
tejropogós, dulce de leche

PETIT FOUR

24.900 Ft

Magyar borpárosítás
+ 14.900 Ft

Áraink forintban értendők és tartamazzák az ÁFA-t. A számla végösszegéhez 15% szervízdíjat számolunk fel.

7 fogásos menü azok számára, akik szeretnék megismerni a teljes Bilanx – élményt és elfogadják Horváth Péter séf invitálását egy különleges gasztronómiai utazásra.

Hétfő – Vasárnap
18:00 – 22:30

Vegetáriánus, peszkateriánus, gluténmentes és laktózmentes verziókban is elérhető.
Allergéneket kérjük a foglalásnál jelezni.

AMUSE
füstölt szardellás házi vaj, kovászos kenyér

STARTER TRIO
Angus-tatár
Cig köfte
Libamáj snack

UBORKA
mandula vinaigrette, chili olaj

FÜSTÖLT ANGOLNA
tosazu szósz, zöldalma

ZELLERGUMÓ
beurre blanc szósz, hajdina

HÓGOMBA
cheddar szósz, Tokaji szamorodni

MANGALICA
krumpli, cékla, mángold

KÓKUSZLEVEGŐ
tejropogós, dulce de leche

PETIT FOUR

33.900 Ft

Magyar borpárosítás
+18.900 Ft

Áraink forintban értendők és tartamazzák az ÁFA-t. A számla végösszegéhez 15% szervízdíjat számolunk fel.

Választható 3 fogás 9.900 Ft-tól

Péntek – Vasárnap
12:00 – 15:00

Vegetáriánus, peszkateriánus, gluténmentes és laktózmentes verziókban is elérhető.
Allergéneket kérjük a foglalásnál jelezni.

Ebéd menü Bilanx

Áraink forintban értendők és tartamazzák az ÁFA-t. A számla végösszegéhez 15% szervízdíjat számolunk fel.

*Az élmény megőrzése érdekében egy asztaltársaságon belül nem tudunk eltérő menüket felszolgálni.

rólunk

rólunk

Ugyanakkor célunk elhagyni mindent, ami az ételek tökéletessége szempontjából szerintünk nem fontos. A Bilanxban nincs damaszt abrosz vagy ezüst evőeszköz, de még ehető virág sem. Ételeinket jól átgondolt, tökéletesen elkészített és megosztásra tervezett tányérokon, közvetlen, barátságos és őszinte formában, laza stílusban és környezetben prezentáljuk.

Hiszünk abban, hogy van, amiben nem szabad kompromisszumot kötni: ilyen az alapanyagok minősége és a tökéletes konyhatechnológia. Előbbit a gondosan válogatott helyi őstermelők termékei, utóbbit pedig Horváth Péter séfünk több mint 10 éves külföldi, Michelin-csillagos éttermekben szerzett tapasztalata garantálja.

Chef Peter Horvath Bilanx Jobbagy Balazs

sajtó

sajtó

galéria

galéria

elérhetőség

elérhetőség

Nyitvatartás
Hétfő-Csütörtök 17:00-22:30
Péntek – Vasárnap 12:00-15:00, 18:00-24:00