Sallangmentes, kötetlen fine dining Budapest Belvárosában.
Sallangmentes, kötetlen fine dining Budapest Belvárosában
Séfünk és társtulajdonosunk, Horváth Péter, Michelin-csillagos nyugat-európai éttermekből hozott szakértelmével alkot meg innovatív és kreatív fogásokat, majd prezentálja kötetlen és barátságos hangulatban.
Nyitvatartás
Kedd-Szerda 18:00-22:30
Csütörtök – Szombat 12:00-15:00, 18:00-22:30
Vasárnap-Hétfő Zárva
Kóstoló menü azok számára, akik szeretnék megismerni a komplex Bilanx – élményt és elfogadják séf Horváth Péter invitálását egy különleges gasztronómiai utazásra.
*Glutén és/vagy laktózmentes verzió is elérhető!
**A komplex élmény megőrzése érdekében egy asztaltársaságon belül sajnos nem tudunk à la carte és kóstoló menü rendelést is felvenni.
hideg
Bébi uborka / mandula vinaigrette / chili olaj
36 hónapig érlelt mangalica sonka / kovászos kenyér
Szivárványos pisztráng / ponzu / créme d’isigny
Libamáj ‘szendvics’
hideg
Bébi uborka / mandula vinaigrette / chili olaj
2100 ft
36 hónapig érlelt mangalica sonka / kovászos kenyér
2900 ft
Szivárványos pisztráng / ponzu / créme d’isigny
5800 ft
Libamáj ‘szendvics’
2800 ft
ft
2100
2900
5800
2800
meleg
Salotta / gomba jus / élesztő crumble
Brokkoletti / krumpli szósz / negi miso
Hógomba / sajtszósz / tokaji szamorodni
Süllő / rizs / Isigny-mártás / szalonna
Mangalica / Choron by Bilanx / fodros kel
Libamáj / puliszka / kandírozott dinnyehéj
Beregi csirke / tom kha mártás / mángold
meleg
Salotta / gomba jus / élesztő crumble
3100 ft
Brokkoletti / krumpli szósz / negi miso
3400 ft
Hógomba / sajtszósz / tokaji szamorodni
3900 ft
Süllő / rizs / Isigny-mártás / szalonna
6900 ft
Mangalica / Choron by Bilanx / kínai kel
5900 ft
Libamáj / puliszka / kandírozott dinnyehéj
6900 ft
Csirke / tom kha mártás / mángold
5700 ft
ft
3100
3400
3900
6900
5900
6900
5700
édes
Gőzgombóc
Key lime ostya
édes
Gőzgombóc
2500 ft
Key lime ostya
2900 ft
ft
2500
2900
Ugyanakkor célunk elhagyni mindent, ami az ételek tökéletessége szempontjából szerintünk nem fontos. A Bilanxban nincs damaszt abrosz vagy ezüst evőeszköz, de még ehető virág sem. Ételeinket jól átgondolt, tökéletesen elkészített és megosztásra tervezett tányérokon, közvetlen, barátságos és őszinte formában, laza stílusban és környezetben prezentáljuk.
Hiszünk abban, hogy van, amiben nem szabad kompromisszumot kötni: ilyen az alapanyagok minősége és a tökéletes konyhatechnológia. Előbbit a gondosan válogatott helyi őstermelők termékei, utóbbit pedig Horváth Péter séfünk több mint 10 éves külföldi, Michelin-csillagos éttermekben szerzett tapasztalata garantálja.