MICHELIN Guide Selection

Sallangmentes, kötetlen fine dining Budapest Belvárosában.

Sallangmentes, kötetlen fine dining Budapest Belvárosában

Séfünk és társtulajdonosunk, Horváth Péter, Michelin-csillagos nyugat-európai éttermekből hozott szakértelmével alkot meg innovatív  és kreatív fogásokat, majd prezentálja kötetlen és barátságos hangulatban.

kóstoló menü

kóstoló menü

Kóstoló menü azok számára, akik szeretnék megismerni a komplex Bilanx – élményt és elfogadják séf Horváth Péter invitálását egy különleges gasztronómiai utazásra.

*Glutén és/vagy laktózmentes verzió is elérhető!

**A komplex élmény megőrzése érdekében egy asztaltársaságon belül sajnos nem tudunk à la carte és kóstoló menü rendelést is felvenni.

étlap

étlap

hideg

Libamáj ‘szendvics’

Uborka / mandula vinaigrette / chili olaj

36 hónapig érlelt mangalica sonka / kovászos kenyér

Szivárványos pisztráng / ponzu / créme d’isigny

hideg

Libamáj ‘szendvics’
3900 ft

Uborka / mandula vinaigrette / chili olaj
3900 ft

36 hónapig érlelt mangalica sonka / kovászos kenyér
4200 ft

Szivárványos pisztráng / ponzu / créme d’isigny
7200 ft

ft

3900

3900

4200

7200

Amuse bouche

meleg

Brokkoletti / krumpli szósz / negi miso

Salotta / gomba jus / élesztő crumble

Hógomba / sajtszósz / tokaji szamorodni

Süllő / rizs / Isigny-mártás / szalonna

Mangalica / Choron by Bilanx / fodros kel

Beregi csirke / tom kha mártás / mángold

Libamáj / paszternák / zöldalma

meleg

Brokkoletti / krumpli szósz / negi miso
3900 ft

Salotta / gomba jus / élesztő crumble
3900 ft

Hógomba / sajtszósz / tokaji szamorodni
4400 ft

Süllő / rizs / Isigny-mártás / szalonna
9200 ft

Mangalica / Choron by Bilanx / fodros kel
7200 ft

Beregi csirke / tom kha mártás / mángold
6500 ft

Libamáj / paszternák / zöldalma
9900 ft

ft

3900

3900

4400

9200

7900

6500

9900

édes

Gőzgombóc

Key lime ostya

édes

Gőzgombóc
3500 ft

Key lime ostya
4200 ft

ft

3500

4200

ebédmenü

ebédmenü

A Belvárosban vagy ebédidőben?

Választható

1 Hideg + 1 Meleg + 1 Édes

rólunk

rólunk

Ugyanakkor célunk elhagyni mindent, ami az ételek tökéletessége szempontjából szerintünk nem fontos. A Bilanxban nincs damaszt abrosz vagy ezüst evőeszköz, de még ehető virág sem. Ételeinket jól átgondolt, tökéletesen elkészített és megosztásra tervezett tányérokon, közvetlen, barátságos és őszinte formában, laza stílusban és környezetben prezentáljuk.

Hiszünk abban, hogy van, amiben nem szabad kompromisszumot kötni: ilyen az alapanyagok minősége és a tökéletes konyhatechnológia. Előbbit a gondosan válogatott helyi őstermelők termékei, utóbbit pedig Horváth Péter séfünk több mint 10 éves külföldi, Michelin-csillagos éttermekben szerzett tapasztalata garantálja.

Top rated dinng experience in Budapest
Restaurant menu étlap

sajtó

sajtó

galéria

galéria

elérhetőség

elérhetőség

Nyitvatartás
Hétfő-Csütörtök 18:00-22:30
Péntek – Vasárnap 12:00-15:00, 18:00-24:00