Sallangmentes, kötetlen fine dining Budapest Belvárosában.
Sallangmentes, kötetlen fine dining Budapest Belvárosában
Séfünk és társtulajdonosunk, Horváth Péter, Michelin-csillagos nyugat-európai éttermekből hozott szakértelmével alkot meg innovatív és kreatív fogásokat, majd prezentálja kötetlen és barátságos hangulatban.
Ismerkedés a mai hazai gaszronómiával
Hétfő – Vasárnap
18:00 – 22:30
Vegetáriánus, peszkateriánus, gluténmentes és laktózmentes verziókban is elérhető.
Allergéneket kérjük a foglalásnál jelezni.
AMUSE
füstölt szardellás házi vaj, kovászos kenyér
STARTER TRIO
Angus-tatár
Cig köfte
Libamáj snack
UBORKA
mandula vinaigrette, chili olaj
ZELLERGUMÓ
beurre blanc szósz, hajdina
MANGALICA
krumpli, cékla, mángold
KÓKUSZLEVEGŐ
tejropogós, dulce de leche
PETIT FOUR
24.900 Ft
Magyar borpárosítás
+ 14.900 Ft
7 fogásos menü azok számára, akik szeretnék megismerni a teljes Bilanx – élményt és elfogadják Horváth Péter séf invitálását egy különleges gasztronómiai utazásra.
Hétfő – Vasárnap
18:00 – 22:30
Vegetáriánus, peszkateriánus, gluténmentes és laktózmentes verziókban is elérhető.
Allergéneket kérjük a foglalásnál jelezni.
AMUSE
füstölt szardellás házi vaj, kovászos kenyér
STARTER TRIO
Angus-tatár
Cig köfte
Libamáj snack
UBORKA
mandula vinaigrette, chili olaj
FÜSTÖLT ANGOLNA
tosazu szósz, zöldalma
ZELLERGUMÓ
beurre blanc szósz, hajdina
HÓGOMBA
cheddar szósz, Tokaji szamorodni
MANGALICA
krumpli, cékla, mángold
KÓKUSZLEVEGŐ
tejropogós, dulce de leche
PETIT FOUR
33.900 Ft
Magyar borpárosítás
+18.900 Ft
Választható 3 fogás 9.900 Ft-tól
Péntek – Vasárnap
12:00 – 15:00
Vegetáriánus, peszkateriánus, gluténmentes és laktózmentes verziókban is elérhető.
Allergéneket kérjük a foglalásnál jelezni.
*Az élmény megőrzése érdekében egy asztaltársaságon belül nem tudunk eltérő menüket felszolgálni.
Ugyanakkor célunk elhagyni mindent, ami az ételek tökéletessége szempontjából szerintünk nem fontos. A Bilanxban nincs damaszt abrosz vagy ezüst evőeszköz, de még ehető virág sem. Ételeinket jól átgondolt, tökéletesen elkészített és megosztásra tervezett tányérokon, közvetlen, barátságos és őszinte formában, laza stílusban és környezetben prezentáljuk.
Hiszünk abban, hogy van, amiben nem szabad kompromisszumot kötni: ilyen az alapanyagok minősége és a tökéletes konyhatechnológia. Előbbit a gondosan válogatott helyi őstermelők termékei, utóbbit pedig Horváth Péter séfünk több mint 10 éves külföldi, Michelin-csillagos éttermekben szerzett tapasztalata garantálja.
Nyitvatartás
Hétfő-Csütörtök 17:00-22:30
Péntek – Vasárnap 12:00-15:00, 18:00-24:00