eng

hun

Welcome to our restaurant budapest étterem

Nyitvatartás
Kedd-Szerda 18:00-22:30
Csütörtök – Szombat 12:00-15:00, 18:00-22:30
Vasárnap-Hétfő Zárva

ebédmenü

A Belvárosban vagy ebédidőben?

Választható 1 Hideg + 1 Meleg + 1 Édes

7.000 forint

Napi 16 férőhely, asztalfoglalás előnyben!

kóstoló menü

Kóstoló menü azok számára, akik szeretnék megismerni a komplex Bilanx – élményt és elfogadják séf Horváth Péter invitálását egy különleges gasztronómiai utazásra.

*Glutén és/vagy laktózmentes verzió is elérhető!

**A komplex élmény megőrzése érdekében egy asztaltársaságon belül sajnos nem tudunk à la carte és kóstoló menü rendelést is felvenni.

étlap

hideg

 

Bébi uborka / mandula vinaigrette / chili olaj

36 hónapig érlelt mangalica sonka / kovászos kenyér

Szivárványos pisztráng / ponzu / créme d’isigny

Libamáj ‘szendvics’

hideg

Bébi uborka / mandula vinaigrette / chili olaj
2100 ft

36 hónapig érlelt mangalica sonka / kovászos kenyér
2900 ft

Szivárványos pisztráng / ponzu / créme d’isigny
5800 ft

Libamáj ‘szendvics’
2800 ft

ft

 

2100

2900

5800

2800

menu food aspragu
menu food mangalica ham
menu food trout tartar
menu food goose liver

meleg

 

Salotta / gomba jus / élesztő crumble

Brokkoletti / krumpli szósz / negi miso

Hógomba / sajtszósz / tokaji szamorodni

Süllő / rizs / Isigny-mártás / szalonna

Mangalica / Choron by Bilanx / kínai kel

Csirke / tom kha mártás / mángold

meleg

Salotta / gomba jus / élesztő crumble
3100 ft

Brokkoletti / krumpli szósz / negi miso
3400 ft

Hógomba / sajtszósz / tokaji szamorodni
3900 ft

Süllő / rizs / Isigny-mártás / szalonna
6900 ft

Mangalica / Choron by Bilanx / kínai kel
5400 ft

Csirke / tom kha mártás / mángold
4100 ft

ft

 

3100

3400

3900

6900

5400

4100

menu food bilanx budapest
menu food broccoletti
menu food snow mushroom
menu food mangalica

édes

 

Gőzgombóc

Key lime ostya

édes

Gőzgombóc
2500 ft

Key lime ostya
2900 ft

ft

 

2500

2900

rólunk

Ugyanakkor célunk elhagyni mindent, ami az ételek tökéletessége szempontjából szerintünk nem fontos. A Bilanxban nincs damaszt abrosz vagy ezüst evőeszköz, de még ehető virág sem. Ételeinket jól átgondolt, tökéletesen elkészített és megosztásra tervezett tányérokon, közvetlen, barátságos és őszinte formában, laza stílusban és környezetben prezentáljuk.

Hiszünk abban, hogy van, amiben nem szabad kompromisszumot kötni: ilyen az alapanyagok minősége és a tökéletes konyhatechnológia. Előbbit a gondosan válogatott helyi őstermelők termékei, utóbbit pedig Horváth Péter séfünk több mint 10 éves külföldi, Michelin-csillagos éttermekben szerzett tapasztalata garantálja.

Restaurant interior design barátságos környezet
Restaurant menu étlap

galéria

elérhetőség